beats by dre cheap

PREPRODAJA POSLANIKA

         Juče 24.11 atmosfera u Parlamentu RS u trajanju desetak sati je podsječala na pijačnu svađu nakupaca koji su izgubili dobit na izgubljenoj robi. Atmosferu su napravili oni koji su izgubili neke poslanike a samim tim i vlast i slast .  Poslanici Čavić, Mihaljica i ini su uporno tvrdili da su neka dva poslanika kupljena od strane koalicije oko SNSD-a. Bilo je tu vrijeđanja, mahanja poslovnikom , traženja istrage od nadležnih organa i slično.
Isti ti, koji su juče bili najgrlatiji su prije samo dvadesetak dana nudili Đokiću mjesto presjedavajućeg Skupštine RS ako pređe u koaliciju. Niko nije naivan da povjeruje da se nekom nudi vrlo težak i odgovoran posao vođenja rada Skupštine ako pređe u drugo društvo. Tom ponudom su nuđene pare i privilegija Đokiću. Sa njegovim eventualnim pristankom i svi oni koji su juče bili najgrlatijin dobili bi i jare i pare i vlast.  Ne sjećam se da je Mihaljica bio ovako žestok kada je Ognjen Tadić iz Radikala prešao u SDS.
         Nadam se da će se vrlo brzo pojaviti istina o svemu onome što je bilo ponuđeno SDS-u i koalicionim partnerima da formiraju vlast na nivou BiH sa onima koji iz dana u dan rade na rastakanju RS-a. Saznaće se koliko su nudili SDA a koliko međunarodna zajednica sa ciljem rušenja Dodika i SNSD-a a potom i postepenog obespravljivanja RS.
         Predpostavio sam da će se sjednica Parlamenta RS odvijati po ovom scenariju. Na kraju sam osjetio jedno veliko razočarenje u poštenje i pravednos mnogih poslanika iz (sada) opozicinih klupa.  Zar ti poslanici nisu osjetili da su prevareni od svog rukovodstva koje je za sitnu paru i prolazne privilegije prodali Republiku Srpsku i njih u klupama Parlamenta. Moje razočarenje je bilo ogromno jer su samo dva poslanika prešli na stranu RS-a a mislio sam da će ih biti mnogo više.

Može biti i ovako
http://zabluda.blogger.ba
25/11/2014 12:49